Det här är bookcircle.se

En god bok är en riktig, fysisk bok. Och en ännu godare bok är en begagnad bok!

Böcker är ett fantastiskt format och källa till information, glädje och spänning som skulle kunna vara tillgänglig och användbar för många. Ändå används de flesta böcker bara en enda gång och hamnar sedan i en bokhylla eller under sängen eller i en garderob. Den är fortfarande så gott som ny men genast en förbrukad resurs – som skulle kunna användas bättre. Så om vi ser till att boken används en gång till så har vi redan fördubblat värdet på en av jordens resurser och halverat miljöpåverkan. Ett gott steg mot hållbarhet – det är vad vi kallar en god bok! 

Vill du vara med? Återvinn dina böcker och cirkulera dem till andra; Re-circle your books!  

Bookcircle.se är en handelsplats för begagnade böcker där det är enkelt att både köpa och sälja sina böcker.

Hitta en ny bok och köp den till fast pris. Sälj den vidare till ett fast pris när du vill och om du vill. Vill du bara köpa böcker är du välkommen att bara göra det. Vill du bara sälja böcker är du välkommen att bara göra det. Bookcircle.se är ingen abonnemangstjänst utan du köper och säljer böcker efter eget behag!  

Fördelarna med att köpa och sälja böcker på bookcircle.se:

-Vi tillämpar fasta priser på både köp och sälj. Du vet vad du får betala och du vet vad du får betalt.

-Du köper böckerna av bookcircle.se och du säljer böckerna till bookcircle.se vilket betyder att du är anonym som både köpare och säljare. Du slipper prutare, kunder som inte dyker upp eller inte håller vad de lovar och du slipper bli kontaktad av okända personer och säljare per telefon eller i dina sociala medier.

-Det är enkelt att både köpa och sälja böcker. Vi använder enkla och välkända betalningskanaler. Med ett enkelt publiceringsverktyg kan du lägga ut dina böcker till försäljning och sedan bara invänta att boken blir såld. Vi sköter alla betalningar och på så sätt garanterar vi att du både får betalt som säljare och att du som köpare får det du beställt. 

-Frakt ingår alltid. Då får boken levererad till ett ombud nära dig och du lämnar in dina sålda böcker på valfritt ombud. Vi tar hand om administrationen!

-Om du inte hittar boken du söker kan du efterlysa den. Det ökar chanserna att någon lägger ut boken du söker till försäljning.

-Och sist – men absolut inte minst – du bidrar till att spara på jordens resurser!

                                                                                                                           Välkommen till bookcircle.se!